Dedikert server

Dedikert server

Det er mange grunner til å velge en dedikert server fremfor en konto på en server delt av mange brukere. Mer kapasitet, økt stabilitet og trygghet – og ikke minst valgfrihet.

Nordic Hosting tilbyr administrerte servere for kunder som vil ha en server der overvåking og backup blir tatt hånd om av oss. Vi tilbyr leie av Supermicro/HP servere som vi setter opp etter kundes ønske. Om ønskelig kan kunde eie serveren selv.

Nordic Hosting har et nettverk med BGP ruting og flere linjeleverandører. Alle våre servere står i et førsteklasses datasenter med strømleveranser fra flere bydeler, dieselaggregat og UPS for garantert strømtilførsel. Lokalene er avkjølte og utstyrt med high-fog brannslukkingsutstyr – og det er sikre lokaler med kamera og overvåking.

Vi leverer kun førsteklasses servere som settes på strømskinne med reboot funksjonalitet (for omstart via IP), IP KWM switch for fjerntilgang konsoll – og strømswitch som har to redudante strømtilførsler inn.

Vi har mange års erfaring i drift av Linux og har et fokus på at alt skal være trygt og stabilt. Vi tilbyr dedikert til bedriftsmarkedet for bruk til webserver og lignende. Vi kan også tilby Windows-servere.

Servere for gaming, shellkontoer o.l. overlater vi til andre leverandører.

Standardtilbudet er en Supermicro server med 2 WD raid edition disker i hardware raid (3ware) og Intel core 2 duo prosessor med 4 GB ram. Serveren settes på en 10 Mbit dedikert linje og det er fritt bruk. Pris pr måned er kr 2100 + mva. Cpanel koster 300 + mva pr måned. Kontrakten løper normalt i minimum 2 år, men det ingen binding eller oppsigelsesfrist utover innværende periode. Vi fakturerer forskuddsvis, hver 3. måned.

For mer info kontakt oss på post@nordichosting.com eller ring 4000 3328.

 

Kontakt oss for mer informasjon!