Gratis nettbutikk

ecommerce
Mange butikker opplever dessverre nedgang i omsetningen i disse dager. Kanskje er det på tide å etablere en nettbutikk? Vi tilbyr nå 3 måneders gratis webhotell for alle som etablerer nettbutikk mens samfunnet er rammet av koronautbruddet. Du betaler bare for etablering av nettbutikken.

Hvordan virker dette?

Vi setter opp en nettbutikk for deg i publiseringsløsningen WordPress. Hvis du allerede bruker WordPress, er det en forholdsvis smal sak å legge inn en nettbutikk-modul i denne installasjonen. Hvis du ikke bruker WordPress, sette vi opp en frittstående nettbutikk i WordPress, så må du selv sørge for å lenke til denne fra dine vanlige nettsider, fra din Facebook-side, eller annet sted der du markedsfører din virksomhet.

Hosting av nettbutikken vil være gratis de første tre månedene. Deretter vil du bli fakturert som vanlig fra Nordic Hosting. Oversikt over priser finner du her.

Hvis din virksomhet allerede har webhotell hos Nordic Hosting, vil dere få 3 måneder ekstra på inneværende fakturaperiode før dere får ny faktura.

Hva koster det å etablere en nettbutikk?

Det avhenger av mange ting, men hvis du har nettsider i WordPress fra før og har vareutvalget ditt, med priser, tilgjengelig på et format som enkelt lar seg importere til nettbutikken, så bør det ikke ta mer enn 4-5 timer å få dette på plass.

Hvis du ikke har WordPress fra før, eller ønsker en litt mer tilpasset design enn en standard installasjon av nettbutikk, så tar det vanligvis mellom 8 og 15 timer.

Klar for å gå i gang?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om nettbutikk >>